Testimonials

Laat hier een reactie achter van jouw ervaring(en) met GiGiski.com

Heb je een ski gekocht naar aanleiding van een advies? Laat het hier weten. Heb je tips of suggesties voor de site of de service? Ook dat moet je vooral laten weten.

16 comments on “TestimonialsAdd yours →

 1. Hallo,
  net terug van Bregenzerwalt, Schoppernau, en een fijne vakantie gehad.

  TOP advies met de Fischer Progressor F19.

  Na de mail gelijk besteld bij 3s-Sports , Münsingen, voor een billijke prijs.
  Met verzendkosten nog geen 400 eu en binnen 4 dagen in huis. Op Terschelling!
  Heerlijk geskied met deze ski’s.
  Nog eens bedankt voor het advies.

  Willem

 2. Supersnel ski-advies op maat, met ook nog aanvullende antwoorden op mijn vragen. Je hebt me zo prima geholpen met je advies. Nog maar een probleem: … de wintersport is nog zo ver weg! Ik kan niet wachten om mijn ski’s te proberen.

 3. Supersnel antwoord na mijn vraag! Ook voor mij het advies om voor de Fischer Progressor F19 te gaan en via een mooie aanbieding ook gevonden….

 4. Zeer bedankt voor de snelle reactie en in mijn geval advies gevraagd voor een (gevorderde) dames ski, toch even wat lastig omdat ik niet alleen voor gemak ga maar ook van snelheid houd en verschillende soorten bochten.
  Wat ik opmerkelijk vond maar zeer goed is dat Gigi adviseert om voor een ski op (bijna) lichaamslengte te kiezen en dat is mijn ervaring ook echter in de winkels adviseren ze vaak te korte ski’s bij dames ! Enfin, ik ga met mijn verlanglijstje aan de slag en hoop begin januari ze voor de eerste keer te mogen testen ! Nogmaals dank !

 5. Ik was op zoek naar nieuwe ski’s. Dagen lang reviews en ski testen gelezen. De heldere reviews van GiGi spraken me erg aan en daarom hem om advies gevraagd. Vrijwel direct antwoord via de mail gehad met uitstekend advies over welke ski het beste bij mijn ski stijl zou passen. Uitgekomen op de Rossignol Hero Elite LT Ti. De volgende dag heb ik deze direct in de aanbieding gekocht voor 450 euro.

  Als voorbereiding op mijn wintersport vakantie heb ik ze vandaag uitgeprobeerd in Snowworld Landgraaf. Ben nu al super enthousiast over deze ski!!! Ben erg blij met het advies wat ik van GiGi gekregen heb, deze ski past echt perfect bij mijn ski stijl (heel hard/snel, verschillende bochten, geslipt en gecarved). Kan niet wachten om er een hele week mee te gaan skiën in de “echte” sneeuw! Gijs nogmaals bedankt!

 6. Al een paar keer heel goed geadviseerd door Gijs. Zowel voor 2 paar nieuwe ski’s voor mezelf als voor de partner, steeds de juiste keuze weten te maken op basis van zijn tips.

 7. Zeer aangename kennismaking met GiGi Ski.
  Na doorgeven van mijn gegevens, zeer snel antwoord gekregen.
  Een mooie uitleg erbij. Met vooral veel verschillende typen ski die goed zijn voor mij.
  Zodoende kan ik de opgesomde ski’s eens bekijken en kiezen.
  Heb het advies meegenomen naar de skiwinkel en zo mijn keuze gemaakt.
  Bedankt GiGi.

 8. Dank je voor je snelle advies. Fijn dat het zo kan want ik had niet heel veel vertrouwen in de verkoper. Maar zo heb ik een goede keuze kunnen maken!
  Het is jammer dat ik nog 2 weken moet wachten om ze op de piste te kunnen testen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com