Elke dag van de week een eigen merk

Omdat het beantwoorden van alle skiadvies-aanvragen mij erg veel werk en tijd kost, heb ik besloten het anders aan te pakken zodra die functie weer operationeel is. Niet vanuit het oogpunt van kwaliteit van het advies, maar om het voor mezelf gemakkelijker te maken.

Alle skiadvies-aanvragen hou ik bij. Over de 52 volle kalenderweken van 2018 is dit de verdeling van de dagen van de week waarop de aanvragen bij mij binnen kwamen:

De dag waarop de meeste aanvragen worden gedaan krijgen vanaf nu standaard een advies in het merk dat ik het meeste adviseer. Dat is de maandag en het merk is dan Fischer. Hieronder de verdeling van merken die je kan verwachten:

MaandagFischer
DinsdagK2
WoensdagDynastar
DonderdagSalomon
VrijdagHead
ZaterdagRossignol
ZondagBlizzard

De volgende keer dat je een skiadvies aanvraagt weet je dus van welk merk je een advies kan verwachten. Je kan die stap ook overslaan en zelf bij het bewuste merk op de website gaan kijken of de reviews van de ski’s van dat merk op mijn site opzoeken. Scheelt mij een hoop werk.

5 comments on “Elke dag van de week een eigen merkAdd yours →

  1. Ik heb bijzonder veel waardering voor de inspanningen die je doet om zo veel mogelijk mensen te helpen aan de juiste uitrusting. Ik heb zelf vorig jaar ook een vraag aan je gesteld en vrijwel direct een uitvoerige mail met advies ontvangen.

    Het lijkt erop, ook al in eerdere berichten, dat de hoeveelheid adviesaanvragen, dermate groot wordt dat het ondoenlijk wordt om die allemaal goed en persoonlijk te kunnen beantwoorden. Dat je de vragers deels verwijst naar de grote hoeveelheid testen en adviezen die je al op je site hebt staan is dan ook niet meer dan redelijk.

    Wat me wel bevreemdt is dat je de adviezen nu gaat beperken tot zeven merken, afhankelijk van de dag iedere dag een ander merk. Dat sluit een paar andere merken buiten (bijvoorbeeld Atomic en Völkl, toch zeer goed verkochte merken) en wat nou als een bepaald type Rossignol fantastisch bij iemand past, maar dat advies wordt niet gegeven omdat het nou eenmaal zondag is?

    Ik kijk altijd uit naar je actieve bijdragen op het forum van wintersport.nl en lees met plezier je posts die ik met regelmaat via de mail ontvang. Ook bezoek ik met plezier af en toe je site, waar goede, nuchtere en onafhankelijke informatie te vinden is (beter dan veel grotere sites uit Duitsland en VS). Ik hoop dan ook dat je niet al te zeer gebukt gaat onder je eigen succes en dat je in staat blijft te genieten van de mooiste hobby die er is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *