Gigiski gaat internationaal

Gigiski gaat een internationaal avontuur starten. Binnenkort (de exacte datum is nog niet bekend, maar uiterlijk november) start ik samen met een aantal andere gear-enthousiastelingen met een nieuw initiatief: GearJunks. Dat is een zelfstandig label onder de paraplu van Snowplanners, gericht op het schrijven over, testen en reviewen van wintersportmateriaal. Dus eigenlijk wat ik met Gigiski ook altijd heb gedaan, maar dan internationaal gericht (en in het Engels) en met een grotere groep mensen. Meer over GearJunks lees je hier.

Méér, méér, méér

De basisprincipes van Gigiski blijven volledig overeind. Onafhankelijk, eerlijk, testen met de consument in gedachte. Maar we richten ons dus wel op een groter publiek dan alleen de Nederlandse en Belgische markt. De Nederlandse taal was daarin natuurlijk enigszins beperkend. Op het nieuwe platform zal alles in het Engels zijn. 

Maar we zijn ook met een grotere groep testers en schrijvers. Mannen en vrouwen, skiërs en snowboarders, groot en klein, van alles hebben we in huis. Dat betekent dat we nog beter, diverser en genuanceerder kunnen zijn in wat we schrijven. En dat we gewoon stomweg veel meer kunnen testen. Niet alleen uniseks ski’s, maar ook damesskis, snowboards (in eerste instantie richten we ons echter nog vooral op ski’s), gadgets, accessoires. Maar denk ook aan vergelijkende testen van bijvoorbeeld 8 producten van verschillende fabrikanten in dezelfde categorie.

Ook het betaald skiadvies zal blijven. Het zal op de nieuwe GearJunks website op dezelfde manier zijn ingericht als bij Gigiski. Ook hier zullen we meer kwaliteit kunnen leveren. Een kleine dame die skiadvies vraagt, zal dat dan ook kunnen krijgen van een andere kleine dame. Dat is eigenlijk veel logischer natuurlijk. 

Gigiski.com blijft nog online

Niet getreurd, Gigiski.com zal niet direct verdwijnen. Vanaf nu zal er geen nieuwe content meer op verschijnen. Het betaald skiadvies zal ik pas afsluiten als dat op GearJunks goed werkt. Tot die tijd kan je daarvoor dus nog terecht op Gigiski.

Hoewel er niets nieuws meer bij zal komen, zal de content die op deze site staat niet verdwijnen. Nog zeker tot komende zomer zullen alle artikelen, reviews en andere zaken gewoon beschikbaar blijven. Al was het maar omdat we een deel van die content ook in het Engels gaan herschrijven voor op GearJunks. 

Dit is voor mij dus niet het einde van Gigiski, maar een volgende stap. Ik dank iedereen voor zijn support en aandacht en ik zie jullie binnenkort graag op GearJunks.com.

3 comments on “Gigiski gaat internationaalAdd yours →

  1. Gaaf “G” !!
    Begrijpelijke en logische stap voorwaarts.
    “Gearjunks” is goed gekozen, top 👍
    Ik ga jullie volgen !
    Succes !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *