Tussen-overzicht GS-ski’s 2018-2019

De reviews van deze ski’s volgen in de loop van het seizoen. Maar hier alvast een grafische weergave van mijn indruk van de consumenten GS-ski’s van de verschillende merken. En dan vooral hoe ze zich tot elkaar verhouden en tot hun voorgangers van vorig seizoen en daarvoor.

4 comments on “Tussen-overzicht GS-ski’s 2018-2019Add yours →

 1. Hoe verhoudt de Hero Elite LT van 2018 zich ten opzichte van de 2019 variant en de nieuwe Dobermann’s?

  Is de 2019 nog net zo toegankelijk als de 2018? En hoe skiën beide geslipt?

  Heb de 2019 Dobermann GSR kunnen proberen en was erg onder de indruk van deze ski. Eenvoudig geslipt te skiën en wat mij opviel erg makkelijk in te sturen.

  Heb nu 2012 Atomic D2GS en zoek een wat toegankelijkere GS ski waar ik de hele dag op kan staan. Ik overweeg de Dobermann’s te kopen maar twijfel gezien de vele goede reviews die de Hero Elite’s al jaren krijgen.

  1. Hoe de genoemde ski’s zich ten opzichte van elkaar verhouden kan je in het overzicht terugvinden. Geslipt skiën de ski’s die je noemt allemaal een stuk eenvoudiger dan de Atomic D2 GS.

 2. Hallo Gijs. Heb je enig idee wanneer je van plan bent je review van de Volkl Racetiger GS Uvo 2019 en de Elan GSX Fusion 2019 te publiceren? Uit je post van 18 november leid ik af dat die er nog zitten aan te komen…
  Groeten. Peter

  1. Dat wordt ergens in de komende maanden, van de Racetiger althans (van de GSX staat al een review op mijn site, die ski is ongewijzigd in 2019).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *