Voorlopig geen skiadvies

Zoals een aantal van jullie gemerkt hebben werkte het skiadvies-formulier de laatste tijd niet naar behoren. Ik heb het van de site gehaald, zodat het ook niet meer tot verwarring of frustratie kan leiden.

Of het ooit nog in diezelfde vorm terugkomt is nog maar de vraag. Daarvoor zijn twee redenen:

Ten eerste ben ik bezig met een uitgebreidere versie van een geautomatiseerde ski-selector (met de logica van de skiselector die er nu staat, maar daarbij ook nog toegevoegd de voorkeuren die je vroeger op het formulier moest invullen). Dat is echter best wat werk en voorlopig nog niet af. Op zijn vroegst in de zomer kan ik het nieuwe bouwsel testen en op de site zetten.

Ten tweede ben ik van mening dat met de informatie die op de site te vinden is (DIY skiselector, de reviews, artikelen over welke lengte te kiezen, items met uitleg over wat rocker en camber is etc.) genoeg handvatten aanwezig zijn om voor jezelf een shortlist te maken. Ik heb ook gemerkt dat mensen dit vaak al deden voor ze het fomulier invulden. Dan hoefde ik alleen nog maar hun keuze te bevestigen of wat aanscherpen.

Zelluf doen

Je kan dus een hele hoop zelf. En ik zal blijven aanvullen op het gebied van reviews en andere artikelen. Daarom zal ik in ieder geval tot aan de zomer niet meer ingaan op aanvragen voor persoonlijk skiadvies (ook niet via het algemene e-mailadres). Opmerkingen die onder reviews worden geplaatst in de trant van ‘past deze ski bij mij?’ of ‘wat is het verschil met die andere ski’ zal ik niet plaatsen of beantwoorden. Je kan zelf de reviews van verschillende ski’s naast elkaar leggen; daar heb je mij niet voor nodig.

Skiselectie is geen rocket science. Het enige wat ik de laatste jaren heb toegevoegd is het stellen van een aantal vragen over je kunnen en voorkeuren. Daarnaast heb ik een categorie of rijtje ski’s geadviseerd, die nu benoemd staan in de DIY Skiselector. Meer informatie over de ski’s kan je vinden in de reviews. Alle informatie is aanwezig om – voor zover je dat op afstand kan – in de juiste richting te gaan zoeken.

1 comment on “Voorlopig geen skiadviesAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *