Zomerslaap

Gigiski.com wordt in de zomer nauwelijks bezocht. Niet zo gek natuurlijk, als je je bedenkt dat de meeste bezoekers op zoek zijn naar informatie over (specifieke) ski’s. En in de zomer oriënteren zich veel minder mensen dan aan het eind van het skiseizoen – als het overal uitverkoop is – of juist in het najaar, als men weer uitkijkt naar het komende seizoen.

Ik zal dan ook de komende maanden niet regelmatig meer posten. In september zal ik weer over ski’s schrijven. Ik denk aan een head-to-head format: twee courante skis tegenover elkaar zetten en met elkaar vergelijken die elkaars directe concurrent zijn. 

Test niet door gegaan

Vanwege corona is het lange testweekend eind maart niet door gegaan. Daarom heb ik nog geen van de ski’s voor 2020-2021 zelf kunnen skiën. Dat ga ik in november en december doen, dus van de nieuwe modellen kunnen jullie vanaf dan ook weer gewoon individuele reviews verwachten. 

Ondertussen hou ik mij wel bezig met een nieuwe formule die ik aan het ontwikkelen ben. Het gaat om een platform waar iedereen ski’s kan beoordelen op eenduidige wijze, zodat een waardering van een ski is gebaseerd op meerdere ervaringen. Dit is voorlopig nog niet klaar. Vóór najaar 2021 verwacht ik niet dat dit operationeel is. Maar ik ben er wel al een tijdje mee bezig en ik hoop het komende winter te kunnen testen. Beschouw dit dus maar als de vooraankondiging…

Een fijne zomer toegewenst. En tot in september.

5 comments on “ZomerslaapAdd yours →

  1. Dank voor al je inspanningen. En uiteraard ook jij een fijne zomer gewenst. Ik kijk uit naar het nieuwe winterseizoen, hopelijk niet al te zeer gehinderd door Coronaperikelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *