Testimonials

Do you want to share your experience with Gigiski.com? Please do. Leave a note, a recommendation, a referral, feed-back, a suggestion. As long as you keep it civilized, your feedback, both positive and constructive, is very valuable to us.

32 comments on “TestimonialsAdd yours →

 1. Hallo,
  net terug van Bregenzerwalt, Schoppernau, en een fijne vakantie gehad.

  TOP advies met de Fischer Progressor F19.

  Na de mail gelijk besteld bij 3s-Sports , Münsingen, voor een billijke prijs.
  Met verzendkosten nog geen 400 eu en binnen 4 dagen in huis. Op Terschelling!
  Heerlijk geskied met deze ski’s.
  Nog eens bedankt voor het advies.

  Willem

 2. Supersnel ski-advies op maat, met ook nog aanvullende antwoorden op mijn vragen. Je hebt me zo prima geholpen met je advies. Nog maar een probleem: … de wintersport is nog zo ver weg! Ik kan niet wachten om mijn ski’s te proberen.

 3. Supersnel antwoord na mijn vraag! Ook voor mij het advies om voor de Fischer Progressor F19 te gaan en via een mooie aanbieding ook gevonden….

 4. Zeer bedankt voor de snelle reactie en in mijn geval advies gevraagd voor een (gevorderde) dames ski, toch even wat lastig omdat ik niet alleen voor gemak ga maar ook van snelheid houd en verschillende soorten bochten.
  Wat ik opmerkelijk vond maar zeer goed is dat Gigi adviseert om voor een ski op (bijna) lichaamslengte te kiezen en dat is mijn ervaring ook echter in de winkels adviseren ze vaak te korte ski’s bij dames ! Enfin, ik ga met mijn verlanglijstje aan de slag en hoop begin januari ze voor de eerste keer te mogen testen ! Nogmaals dank !

 5. Ik was op zoek naar nieuwe ski’s. Dagen lang reviews en ski testen gelezen. De heldere reviews van GiGi spraken me erg aan en daarom hem om advies gevraagd. Vrijwel direct antwoord via de mail gehad met uitstekend advies over welke ski het beste bij mijn ski stijl zou passen. Uitgekomen op de Rossignol Hero Elite LT Ti. De volgende dag heb ik deze direct in de aanbieding gekocht voor 450 euro.

  Als voorbereiding op mijn wintersport vakantie heb ik ze vandaag uitgeprobeerd in Snowworld Landgraaf. Ben nu al super enthousiast over deze ski!!! Ben erg blij met het advies wat ik van GiGi gekregen heb, deze ski past echt perfect bij mijn ski stijl (heel hard/snel, verschillende bochten, geslipt en gecarved). Kan niet wachten om er een hele week mee te gaan skiën in de “echte” sneeuw! Gijs nogmaals bedankt!

 6. Al een paar keer heel goed geadviseerd door Gijs. Zowel voor 2 paar nieuwe ski’s voor mezelf als voor de partner, steeds de juiste keuze weten te maken op basis van zijn tips.

 7. Zeer aangename kennismaking met GiGi Ski.
  Na doorgeven van mijn gegevens, zeer snel antwoord gekregen.
  Een mooie uitleg erbij. Met vooral veel verschillende typen ski die goed zijn voor mij.
  Zodoende kan ik de opgesomde ski’s eens bekijken en kiezen.
  Heb het advies meegenomen naar de skiwinkel en zo mijn keuze gemaakt.
  Bedankt GiGi.

 8. Dank je voor je snelle advies. Fijn dat het zo kan want ik had niet heel veel vertrouwen in de verkoper. Maar zo heb ik een goede keuze kunnen maken!
  Het is jammer dat ik nog 2 weken moet wachten om ze op de piste te kunnen testen.

 9. Bedankt voor de supersnelle reactie ten aanzien van welke ski’s het beste bij mij passen.

  Met vriendelijke groet,
  Wytse Tholen

 10. Gijs reageert supersnel en denkt echt met je mee. Het is mij absoluut duidelijk dat hij weet waar hij over praat. Bedankt Gijs!

 11. Super om de reviews te lezen op GIGI SKI. Het is best lastig om ski’s uit te zoeken. Via de website heb ik advies gevraagd en ik had binnen een dag antwoord. Ik volg het advies op en volgende maand sta ik hopelijk op mijn eigen ski’s! Bij voorbaat dank Gijs.

 12. Gijs bedankt!

  Zelf passievol skiër maar met weinig materiaal kennis op zoek naar een nieuw paar passende ski’s.

  Ik dacht dat ik wel wat wist, maar op gigiski zoveel extra informatie gevonden waarbij ik anders niet over had nagedacht. Natuurlijk kan je ook naar een winkel gaan, maar die verkopen ook niet alle merken en welke verkoper is wel 100% onafhankelijk?

  Via de selectie tool ook direct in contact gekomen met Gijs, die mij verder de juiste kant op heeft gestuurd met mijn wensen, mijn lichaamsbouw en mijn niveau.

  Een verademing om in onze snelle, commercieel gehypte wereld, iemand met passie te zien die anderen onbaatzuchtig helpt en adviseert.

  Nogmaals Gijs: bedankt!

 13. Dankjewel Gijs!
  Ik was op zoek naar een sportieve ski om de komende jaren door te groeien in het skiën, maar het uitzoeken was lastig. Op basis van het goede en tevens zeer snelle advies van Gijs een paar Fischer My Curv ski’s aangeschaft.
  Het is erg fijn om advies op maat te krijgen van iemand die verstand van zake heeft en onafhankelijk is. Top!

 14. Ik heb een advies gevraagd over welke ski’s ik het beste kon kopen.
  Het advies was de Fischer Progressor F18. Ik heb ze dit jaar aangeschaft en ze bevallen mij UITSTEKEND!!!!!
  Ben veel zekerder op de piste en heb eindelijk mijn snelheid onder controle. Bedankt voor dit goede advies!!!
  Oh ja,en mijn zus en zwager hebben ze inmiddels ook aangeschaft.
  En een andere zwagrr heeft de F19 gekocht, ook prima!!!

 15. Op advies van Gigi de Fischer Progressor F19 aangeschaft in de lengtemaat 182 cm.
  Hiervoor had ik de progressor 800 model 2013 in de lengte 170 CM.

  Ik ben net weer terug van de wintersport en de ski beviel mij uitstekend.
  Hartelijk dank voor je advies en ik ben zeker blij met de iets langere lengte.

 16. Na een zeer vlotte reactie van GiGi ski, ben ik gewapend met een lijstje ski’s van de short-slalom categorie op wintersport gegaan. De door hem genoemde ski’s pasten inderdaad erg goed bij mij skistijl en konden zo het kaf van het koren scheiden. Ook kon hij heel goed aangeven welke ski’s in de bewuste categorie NIET bij mij zouden passen. En dat klopte volledig. Dus als je een goede koop wil maken, is een advies van GiGi ski een aanrader!

  Tip voor eenieder die hier tijd en energie in wil steken: ik heb bij de lokale skihandelaar op wintersport gevraagd of ik 2 dagen een aantal ski’s mocht proberen. De handelaar gaf aan dat als ik ze van hem zou kopen, ik geen huur hoefde te betalen. En zodoende het lijstje van GiGi 2 volle dagen geprobeerd en uiteindelijk de ski’s aldaar aangeschaft.

 17. Zojuist een uitstekend ski advies gekregen van Gijs, eigenlijk al de 2e keer en wederom oa. dezelfde ski, Volkl Racetiger GS. Het model van vorig jaar is prima geprijst nu dus die gaan we snel bestellen voor de winter begint… De reviews lees ik altijd met veel interesse en dat blijf ik ook zeker doen, zeer veel kennis en ervaring dat blijkt uit alles. De reactie op mijn advies aanvraag kwam bijna direct en ook dat is zeer gewaardeerd. Aangezien je met ski’s meestal meerdere jaren doet is het (betaalde) advies dik zijn geld waard.

 18. Bedankt voor je reviews, ze zijn super duidelijk, behulpzaam en vooral eerlijk! De meeste websites hebben altijd iets positiefs om te zeggen over elk model, maar jij zit tussen de weinigen die eerlijk zijn over de defecte.
  Na al je reviews gelezen te hebben heb ik de Blizzard Brahma CA gekocht en ben er echt tevreden mee! Dank je wel!

 19. Mijn eerste eigen ski’s! Rossignol Experience 82 Basalt in 184 cm. Had ik zelf nooit in deze lengte durven nemen (ben zelf 184 cm) maar op advies van Gigi wel gedaan. Vandaag getest en helemaal TOP. Geven heel veel vertrouwen om hard te gaan, lange en korte bochten gaan probleemloos, ben super tevreden en blij dat ik niet op mijn eigen gevoel ben gaan varen, dan had ik namelijk 176 cm gepakt en daar spijt van gekregen.

 20. Hi! I returned to alpine skiing after many years. My last pair of skis were atomic arc sl 200cm from -90s. Current rental gear was seen quite fast and I felt that there must be better skis for me.

  I contacted gigiski advice and got a solid recommendation with three options from to choose. I had a few questions, doubts and points to ponder. Those were solved promptly with clear communication.

  The skis I bought according to the advice are super. They just make me a better skier and I am having as much fun when I was a child.

  Not only the advice was just on the spot, the style and communication is what I prefer. No bs.

  If you are googling for reviews and skis and need really useful information, go for gigiski advice.

 21. Soms word je wakker en weet je opeens zeker: ik wil eigen ski’s! Ik had dus ook zo’n moment, ging me als een gek inlezen, zag door de bomen (enorme keus en tegenstrijdige adviezen) het bos niet meer, en besloot toen maar de gok te nemen.

  Ik had de skis van mijn keuze al in m’n virtuele winkelmandje zitten toen ik toch maar besloot te investeren in ski-advies alhier, want de mensen achter deze site lijken goed te weten wat ze aan het doen zijn, qua overzicht en ervaring.

  Ik dank elk beschikbaar opperwezen op mijn blote knieën dat ik dat heb gedaan: Gijs kwam binnen een dag met advies voor zowel mij als mijn dame, met totaal andere ski’s die ik wilde bestellen – ski’s die ik zelf, als ik ze al had gekend, nooit zou hebben overwogen omdat ik zou denken dat we daar niet goed genoeg voor zouden zijn. Op vervolgvragen weloverwogen antwoord gehad.

  De afloop van dit verhaaltje is een gelukkige. Op de valreep beide ski’s met flinke einde-seizoenskorting kunnen kopen, en hier in de Pyreneeën op de laatste dag met sneeuw nog kunnen proberen. Ik was als een kind zo blij – nog nooit met zoveel lol (en vertrouwen) op de piste gestaan.

  Kortom: als je nog niet precies weet wat je wilt, of je als je het wel weet, maar nog even over je keuze wilt worden doorgezaagd (en je het niet erg vindt om misschien toch op andere gedachten te worden gebracht), dan ontkom je er bijna niet aan om hier advies te vragen. Ik doe het in ieder geval de volgende keer weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *