Change of plans

In mijn vorige post kondigde ik aan dat Gigiski internationaal gaat. En dat we dat zouden gaan doen op een ander platform onder de paraplu van Snowplanners. Er zijn recente ontwikkelingen die maken dat we het anders gaan doen. 

Gewoon internationaal

Gigiski gaat nog steeds internationaal, maar dat gaan we doen op deze vertrouwde website. Ik heb besloten geen onderdeel meer te zijn van de Snowplanners community. Alle taken die ik daar vervulde (als blogger, als eindredacteur en als tester/reviewer) heb ik per direct neergelegd. En dat betekent dat ik mij volledig kan richten op Gigiski.

In de komende tijd gaat deze site ‘verengelsen’. Dat betekent dat alle menu-items en vaste teksten op pagina’s hertaald gaan worden naar het Engels. Ook de nieuw te plaatsen artikelen en reviews zullen Engelstalig zijn. De bestaande Nederlandse content blijft gewoon beschikbaar, voorlopig. Die zullen we in de toekomst wel op een andere manier structureren. Als een archief. 

We gaan dus geleidelijk over naar het Engels en hier en daar zullen we een update doen van de menu-structuur. Al het andere blijft in principe ongewijzigd. 

Social Media

Gigiski had altijd al een pagina op Facebook. Daar heb ik nooit heel veel energie in gestoken. Maar nu gaan we dat wat actiever oppakken. Aan de pagina hebben we nu ook een Facebook-groep gekoppeld: Gigi’s gear friends. Een internationale groep waarin iedereen kan posten, discussiëren, vragen stellen over ski gear.

‘We’

Ik zeg steeds ‘we’. Tot nu toe was Gigiski een eenmansoperatie. Maar Yoeri de Bondt heeft ook Snowplanners verlaten en komt Gigiski versterken. Yoeri is een expert skiër en ‘industry insider’ met veel kennis en een groot netwerk. We delen dezelfde idealen als het om eerlijke en onafhankelijke content gaat en kunnen elkaar goed vinden in de organisatorische en strategische zaken. Binnenkort kunnen jullie meer over Yoeri lezen als we ook de ‘over ons’ pagina gaan aanpassen. En wie weet komen nog meer mensen Gigiski versterken.

0 comments on “Change of plansAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *