Skiadvies niet meer gratis

Het persoonlijk skiadvies is vanaf nu betaald. Er zijn aan gigiski.com namelijk best wat kosten verbonden. De hosting van de site is daar maar een klein onderdeel van. Verreweg het meeste geld ben ik kwijt aan de skitrips om alle ski’s te testen. Dit betaal ik uit eigen zak om volledig onafhankelijk te kunnen zijn en blijven. Dit zal niet veranderen.

Behalve geld kost het skiadvies mij ook veel tijd. Per advies (en alles wat ervoor nodig is om over de ski’s die ik noem ook wat op de site te hebben staan om na te lezen) ben ik wel even bezig. En als je dan bedenkt dat er in de drukste weken van het jaar tussen 40 en 66 (het record dat afgelopen week is gevestigd) adviesaanvragen per week binnenkomen die ik ook op korte termijn wil beantwoorden, dan snap je dat dat heel wat avonduren kost.

Het doel is niet om geld te verdienen. Het doel is om de kosten beter af te kunnen dekken met inkomsten én om een kleine drempel op te werpen. Werkt die drempel niet en blijven de adviezen binnenstromen, dan staat daar in ieder geval een kleine vergoeding tegenover.

Hoe duur dan?

Dat bedrag is 30 euro per skiadvies (inclusief BTW). Voor dat bedrag krijg je een aantal suggesties van ski’s die aansluiten bij je profiel en wensen. Eventuele vervolgvragen zitten ook in dat bedrag, je hoeft dus maar één keer te betalen. Je kan als je een keus hebt gemaakt ook vragen om een aankoopadvies (waar je de gesuggereerde ski het beste/voordeligste kan kopen), gewoon door te antwoorden in onze e-mailconversatie. Daar help ik je dan ook graag bij. Mijn ervaring is dat door slim te shoppen (en ik heb hier best wat ervaring in) die 30 euro snel is terug verdiend.

5 comments on “Skiadvies niet meer gratisAdd yours →

  1. Prima idee, ik blijf je advies zeker aanbevelen!

    Gevoelsmatig vind ik €30 wel een wat hoge drempel. Het is het zeker waard, maar dat weet (nog) niet iedereen. Ik begrijp natuurlijk je dilemma.

  2. Groot gelijk, Gijs. Ik hoop dat je hiermee het hoge niveau van je webpagina kunt behouden!

    Groot respect dat je 66 aanvragen per week verwerkt krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *